Ifjúsági klub

Az elmúlt évhez hasonlóan karácsony és szilveszter között december 28-án az ifjúsági klub nem lesz nyitva. Reményeink szerint önök meghitt környezetben együtt gyermekeikkel töltik ezt az időszakot az ünneplés jegyében – előtérbe helyezve a család fontosságát.


Szén kiosztása

Magyarország Kormánya – a korábbi évekhez hasonlóan – pályázatot írt ki szociális fűtőanyag beszerzésének lehetőségére. 43 darab benyújtott kérelemből a Szociális bizottság 41 fő esetében pozitív döntést hozott. Kettő kérelem elutasításra került. Nettó jövedelem, lakásfenntartási támogatás, gázszerződés léte, aktív korúak ellátása, időskorúak járadéka, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek a családban – ezek voltak az elbírálás legfőbb szempontjai. A rendelkezésre bocsájtott adatok tételes felülvizsgálatát követően felelősség teljes döntés született. 22 fő 3,75 mázsa, 11 fő 5,5 mázsa és 8 fő 6,5 mázsa szén ellátásában részesült.


Élelmiszer csomag

Ebben az évben sem fogunk megfeledkezni a 65. életévét betöltött lakóinkról. Élelmiszer csomagot állítottunk össze, amelyet a családoknak szánt ajándékkel együtt adunk át 2018. december 20-án (csütörtök) 09.00 – 15.00 óra között a Művelődési Ház hátsó bejáratánál. A csomagot aláírást követően a címzett megjelölésével tudjuk átadni. Mindenkit szeretettel várunk egy forró teára.


Rejtvény

Baranyai Lászlóné az idei évre is elkészítette a rejtvényt. Ez már hagyomány, hiszen évek óta december hónapban hol könnyebb, hol nehezebb feladat elé állítja önöket a megfejtést illetően. Ezúttal kicsit kevesebb idő áll a rendelkezésükre, hiszen a leadás végső időpontja 2018. december 14. (péntek).

Helyszín : 13.30 óráig Polgármesteri Hivatal

                  16.00 óráig Family ABC

Sorsolás a falukarácsony megtartásának időpontjában.

Nagylak, 2018. december 10.

Locskai Zoltán
polgármester